УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Ярмоленко потрапив до “секретного списку” Боруссії

05/04/2018
Ярмоленко потрапив до “секретного списку” Боруссії

Майбутнє українця у Німеччині під великим питанням

Наступного літа керівники дортмундської Боруссії планують призначити нового тренера, а також влаштувати грандіозну чистку складу.

За інформацією Bild, "джмелі" приготували "секретний список" з восьми гравців, які, ймовірно, залишать клуб. До нього потрапив і гравець збірної України Андрій Ярмоленко.

28-річний українець у цьому сезоні забив шість голів і віддав шість гольових передач у 24 матчах Бундесліги, Кубка Німеччини та Ліги чемпіонів. Ярмоленко відзначався результативними діями за Борусію в усіх турнірах, де грав, однак кілька невдалих матчів у чемпіонаті і серйозна травма похитнули його позиції і вплив на гру команди.

Компанію Ярмоленку наступного літа можуть скласти воротар Роман Вайденфеллер, захисник Ерік Дурм, молодий нападник збірної Швеції Александр Ісак, орендований у Челсі форвард Міши Батшуаї, капітан Сократіс Папастатопулос, півзахисники Нурі Шахін та Гонсало Кастро та захисник Жеремі Толян.

На посаду головного тренера Боруссія розглядає Юліана Нагельсманна з Хоффенхайму, Ральфа Хасенхютля з РБ Лейпцига, Люсьєна Фавра з Ніцци та Марко Розе із Зальцбурга.

Керівники Боруссії наважились на кадрову революцію після поразки від Баварії з рахунком 0:6. Раніше команда вилетіла з Ліги Європи від Зальцбурга.

Нагадаємо, наприкінці січня Андрій Ярмоленко отримав травму сухожилля і пропустив останні 11 матчів своєї команди. Футболіст проходить реабілітацію від травми, а вже у найближчі дні має приступити до тренувань.