УКР
App for android App for apple
Мотивація
Подобається

“Не перегорай, чувак!”: як зрозуміти, що вам потрібен асистент?

03/02/2017
“Не перегорай, чувак!”: як зрозуміти, що вам потрібен асистент?

У всьому різноманітті першорядних і другорядних завдань, підприємці часто губляться і роблять помилковий вибір не в користь дійсно важливих справ, передає Корупція Спорт

Тому часто знайти асистента для дрібних доручень і самому розбиратися у важких випадках – найбільш оптимальний вихід.

Видання Entrepreneur опублікувало статтю, в якій розглядають найбільш часто зустрічаються випадки, коли асистент необхідний як повітря.

Є три основних цільових фактора для найму асистента: час, витрати і цільове призначення.

Якщо ви зайняті
Найміть людину, яка буде звільняти вас від дрібних турбот, які в сумі забирають більше часу, ніж пару важких справ. Ваше перенапруження навряд чи піде на користь бізнесу, а з-за перевтоми ви ризикуєте пропустити щось варте чи позбутися задоволення від роботи. Але якщо всі ті операції, в яких ви щодня тонете, не приносять зростання для вашого бізнесу, тоді вам потрібно переглянути свою поточну діяльність і сконцентруватися на щось дійсно важливе.

Якщо у вас є гроші
Не думайте про помічника на початку вашого підприємства – у вас не буде достатньо коштів. Навіть якщо ви хотіли найняти його, в якийсь момент можуть з'явитися незаплановані витрати. Сподіватися на студентів, які готові пожертвувати пару тисяч зарплати на користь досвіду не варто – адже їм теж потрібно жити, і ви в кінці кінців заробите тільки погану славу.

Якщо ви точно знаєте, чим він буде займатися
Ви в бізнесі давно, і ваша діяльність розбита на кілька сфер – сконцентруйтеся на одного, найбільш важливою, або на тій, в якій ви найбільше себе проявляєте. А інші обов'язки делегуйте асистентові. Якщо ж ви не можете спрогнозувати як помічник буде сприяти розвитку бізнесу, чи ви ще не повністю визначилися з його обов'язками – відкладіть ідею найму на потім.

Створіть список справ – проаналізуйте всю свою активність за день, групуйте окремі операції у великі групи – бути може, розклавши все по поличках, ви зрозумієте, що помічник вам в найближчому майбутньому не потрібен.