УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Тренер Наполі порівняв гравців Шахтаря і Динамо

12/09/2017
Тренер Наполі порівняв гравців Шахтаря і Динамо

Головний тренер Наполі, з яким Шахтар зустрінеться в матчі 1-го туру групового раунду Ліги чемпіонів, Мауріціо Саррі проаналізував суперника і розповів про підготовку команди до поєдинку.


"Завтра буде складна, але і цікава гра. Шахтар в Італії не сильно відомий. Але ми знаємо, що він має в своєму складі кваліфікованих гравців. Шахтар атакує з використанням флангів, його гравці краще працюють з м'ячем, ніж гравці Динамо. У Динамо було більше атлетичних гравців.


Два останні матчі у нас дійсно були складними. Я б хотів, щоб моя команда грала добре всю гру, а не 40 хвилин. Не думаю, що це пов'язано з особливостями нашої підготовки. Нам треба брати ініціативу в іграх з найпершої хвилини і тримати її у себе до фінального свистка. Принаймні, саме на це я буду налаштовувати свою команду в наступних матчах


На дистанції в шість матчів не можна недооцінювати кожну гру. У нас складна група. Фейєнорд, мені здається, найскладніший суперник для всіх по групі. Ман Сіті представляти особливо не варто. У Шахтаря вистачає кваліфікованих гравців. Вся дистанція турніру буде дуже непростою не тільки для нас, а й для інших команд групи", – сказав Сарри.


Нагадаємо, матч Шахтар – Наполі відбудеться в середу, 13 вересня, в Харкові. Початок зустрічі – о 21:45.