УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

Харківський Локомотив почав новий чемпіонат України з перемоги

07/10/2017
Харківський Локомотив почав новий чемпіонат України з перемоги

На домашній арені харків'яни обіграли вінницьку команду «Серце Поділля»

Харківський Локомотив розпочав новий чемпіонат України з перемоги
Сьогодні стартував XXVII чемпіонат України з волейболу серед чоловічих команд. У Харкові в Палаці спорту «Локомотив» в першому турі зустрілися багаторазові і діючі чемпіони і дебютанти Суперліги.

Перші дві партії харків'яни виграли з однаковим рахунком 25:18. Однак в третьому сеті гості дали справжній бій залізничникам і зуміли виграти з мінімальною перевагою 26:24. Але вже в четвертій партії все стало на свої місця 25:15 на користь «Локомотива» і 3: 1 в матчі.

Ця перемога підопічних Ігоря Зябліцева стала хорошим подарунком багаторічному капітану харківського клубу Володимиру ТАТАРИНЦЕВУ, якого перед початком поєдинку урочисто проводили з великого спорту. Досягнення Татаринцева унікальні. Він 19 (!) Разів ставав чемпіоном України з них 16 раз в складі «Локомотива». Всього ж Володимир провів 17 сезонів в Харкові, починаючи з 2000 року. Саме з харківським клубом він став володарем європейського Кубка топ-команд і був визнаний кращим гравцем фіналу. Всі ці досягнення цілком можуть претендувати на потрапляння до Книги рекордів Гіннеса.

Ще в одному сьогоднішньому матчі першого туру Суперліги срібний призер попереднього чемпіонату країни львівський «Барком-Кажан» в трьох сетах переграв дніпровський «Дніпро».