УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Шахтар” вирвав перемогу у “Маріуполя” в спарингу

07/10/2017
“Шахтар” вирвав перемогу у “Маріуполя” в спарингу

Чемпіон України донецький "Шахтар" провів товариський матч проти "Маріуполя". Нагадаємо, що команди домовилися проо проведення спарингу, бажаючи заповнити паузу в чемпіонаті України, викликану міжнародними матчами.

Поєдинок "Шахтаря" і "Маріуполя" пройшов в Київській області в селищі Щасливе. Лідери Прем'єр-ліги повели з рахунком 2: 0, однак у другому таймі "Маріуполю" вдалося зрівняти рахунок. переможний гол на останніх хвилинах забив Тайсон. Підсумок – "гірники" перемогли з рахунком 3: 2.

"Шахтар" – "Маріуполь" – 3: 2 (2: 0)
Голи: Бланко Лещук, 7, Феррейра, 13, Тайсон, 86 – Болбат, 54 (пен), Кисіль, 84
Попередження: Болбат, 26, Кольцов, 30

Відзначимо, що футболісти "Шахтаря", які не відправилися в національні збірні, отримали від головного тренера команди Паулу Фонсеки три дні вихідних і зібралися на заміській базі в Святошино разом вранці 5 жовтня.
Нагадаємо, що збірна України на відборі на ЧС-2018 зіграла з Косово 6 жовтня в Шкодере, перемігши 2: 0. А з Хорватією наша національна команда зустрінеться 9 жовтня в Києві. Цікаво, що вперше в ряди збірної України був покликаний півзахисник "Шахтаря" Марлос, який отримав напередодні український паспорт.