УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

В ФФУ розібрали помилки арбітра в матчі Динамо – Ворскла

07/11/2017
В ФФУ розібрали помилки арбітра в матчі Динамо – Ворскла

На думку комітету арбітрів, суддя помилився, не призначивши три пенальті

Комітет арбітрів Федерації футболу України оцінив роботу суддів в матчі 15-го туру української Прем'єр-ліги, в якому Динамо мінімально здолало Ворсклу (2:1).
У комітеті заявили, що арбітр поєдинку зробив кілька ключових помилок і повинен був призначити в цьому матчі три пенальті: два в ворота Динамо, і один – в ворота гостей.
– 8 хв. Павло Ребенок з правого флангу виконує подачу в центр штрафного майданчика на партнера по команді, Юрія Коломойця. Денис Гармаш в цей момент, не збираючись грати в м'яч, здійснює затримку нападника і валить його на газон, зриваючи перспективну атаку. Арбітр продовжує гру, але потрібно було призначити пенальті на користь гостей, а Гармашу слід винести попередження.
Вердикт: Помилка арбітра.
– 19 хв. Складна для оцінки ситуація – Микола Морозюк, не маючи наміру грати в м'яч, завалює на газон Ребенка. Порушення в такій манері має бути покаране, незважаючи на те, був фол в межах штрафного або поза ним.
Вердикт: Помилка арбітра.


– 61 хв. Ребенок виконує передачу в штрафний майданчик господарів, де Микита Корзун в спробі зупинити м'яч грудьми помиляється і приймає м'яч на руку. Дії з використанням рук з метою створення перешкоди і відхилення м'яча є навмисними. Арбітр продовжив гру, мабуть із-за того, що його огляд був перекритий корпусом гравця. За такі умисні дії повинен був бути призначений пенальті на користь гостей.
Вердикт: Помилка арбітра.
– 86 хв. М'яч у штрафному майданчику потрапляє до Миколи Матвієнко, який робить навмисне порушення, граючи рукою. У цій ситуації слід було призначити пенальті на користь господарів.
Вердикт: Помилка арбітра.