УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Шевченко назвав сильні сторони збірної Словаччини

09/11/2017
Шевченко назвав сильні сторони збірної Словаччини

Тренер збірної України поспілкувався з журналістами напередодні товариського матчу проти команди Словаччини

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко поділився очікуваннями від майбутнього товариського матчу проти збірної Словаччини, а також назвав сильні сторони суперника:

"Дуже раді, що повертаємося на Арену Львів. Дякуємо уболівальникам за хороший прийом. Дякуємо, що зняли санкції зі стадіону. Збірній завжди приємно приїжджати сюди та проводити матчі.

Словаччина – це добротна команда. Ми дивилися їх матч з Англією. Вони грають в атакувальний та комбінаційний футбол. Словаччина має хороших виконавців в центрі поля, а Гамшік є лідером команди. Їхні два центральні захисники діють дуже класно, добре розпочинають атаки. Ця команда має хороший атакувальний потенціал.

Новачки? У нас є 6 замін. Хтось з новачків, швидше за все, буде у стартовому складі. Постараємося дати можливість зіграти усім замінам.

Мякушко? Я бачив, як він пробиває штрафні удари. У нього є хороші якості. Тому ми його і викликали. Якщо у нього буде така можливість, то він потішить своїх уболівальників у Львові.

 

Хочу сказати на майбутнє, що якщо футболісти приїжджатимуть у збірну України з не абсолютною мотивацією, то потім викликати їх не будуть", – цитує Шевченка ресурс Футбол 24.

Нагадаємо, що збірна України у Львові прийме збірну Словаччини у п'ятницю, 10-го листопада. Початок зустрічі – о 20:00.