УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Український футбольний клуб може збагатитися більш ніж на мільйон доларів

10/11/2017
Український футбольний клуб може збагатитися більш ніж на мільйон доларів

Зоря може стати набагато фінансово заможнішою. Бразильський Крузейро повинен виплатити луганському клубу 1,1 мільйона доларів за форварда Вілліана.

Інформація про борг вперше з'явилася в бразильських ЗМІ ще влітку, але тоді луганчани не стали її коментувати. Тепер же авторитетне видання Globo Esporte уточнило, що борг дійсно має місце. За інформацією джерела, Металіст передав права на Вілліана Зорі в 2014 році. Вілліан за луганців так і не зіграв – в той час він уже виступав за Крузейро на правах оренди, а через півроку бразильці домовилися про його викуп за 3,5 мільйона євро, які були розділені на сім траншей.
 
Крузейро спочатку виконував умови угоди, але в цьому році у клубу виникли серйозні фінансові проблеми. У зв'язку з цим Зоря влітку нібито подала позов у ​​ФІФА і навіть виграла його, але, схоже, справа з мертвої точки все одно не зрушила.
 
Наразі 30-річний Вілліан, який грав за Металіст в 2012-13 роках (провів за клуб 37 матчів і забив 4 голи), виступає в чемпіонаті Бразилії за Палмейрас.