УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Дебютант збірної України незадоволений своєю грою в матчі зі Словаччиною

11/11/2017
Дебютант збірної України незадоволений своєю грою в матчі зі Словаччиною

Юрій Коломієць прокоментував свій перший поєдинок за національну команду

Форвард полтавської Ворскли і дебютант збірної України Юрій Коломоєць (на фото – в центрі) підбив підсумки поєдинку, в якому Синьо-жовті мінімально здолали Словаччину (2:1)

"Буду самокритичний. Хотілося б зіграти краще, але головне, що моєю грою задоволений головний тренер. Це найголовніше… Ну, жоден футболіст не може бути задоволений своєю грою в цьому поєдинку. Якщо чесно, подколачівало весь день. Але коли вийшов на розминку, то все стало нормально, заспокоївся, а з першим дотиком в грі взагалі все стало на свої місця.

Те, наскільки я впорався, повинен сказати головний тренер. В принципі, намагався виконувати те, що мені було сказано перед грою, виконувати установку на гру тренерського штабу, головного тренера. Намагався, робив все, що мені сказали. Десь виходило, десь ні, але я віддав на полі всі сили.
Чого більше хотілося, дебютувати або перемоги національної команди? Перемоги, безумовно. Все вийшло взагалі відмінно, адже ми виграли і я дебютував. Так, хотілося, звичайно, і забити, і продемонструвати більш якісну гру. Але, тим не менше, їду зі збірної з хорошим настроєм", – сказав Коломієць.