УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Стало відомо, чому тренер збірної Італії досі не подав у відставку

14/11/2017
Стало відомо, чому тренер збірної Італії досі не подав у відставку

Збірна Італії не зуміла кваліфікуватись на ЧС-2018, не пройшовши збірну Швеції. Одразу ж після матчу на Сан Сіро низка італійських ЗМІ повідомили, що головний тренер національної команди Джампьєро Вентура подав у відставку. Проте цю інформацію спростував сам 69-річний спеціаліст у коментарі Football Italia.

"Я не подавав у відставку, оскільки ще не розмовляв з президентом федерації. Мені шкода, що я запізнився, але кожного гравця, з яким я мав честь працювати, хотів привітати особисто. Це дуже важкий результат, тому що я був абсолютно переконаний – і сьогоднішня гра це підтвердила, – що ми хотіли подолати всі перешкоди. Я багато років займаюся футболом і знаю, що це таке.

Я пишаюся тим, що був частиною збірної, пишаюся тим, що працював з великими чемпіонами і з іншими гравцями, які, я сподіваюся, чемпіонами ще стануть. Я приношу вибачення за результат, так, але не за наші зусилля і важку роботу. Однак я розумію, що результат – це найголовніше.

Що стосується моєї відставки, зараз не час обговорювати це. Я зустрінуся з президентом федерації футболу Італії, ми обговоримо ситуацію. Я буду говорити і слухати, а будь-який підсумок цієї зустрічі мною буде прийнятий", – заявив Вентура.

Нагадаємо, що збірна Італії вперше з 1958 року не кваліфікувалась на Чемпіонат світу.