УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Троє славетних футболістів завершили кар’єру в збірній Італії

14/11/2017
Троє славетних футболістів завершили кар’єру в збірній Італії

Молоде покоління має взяти ситуацію в свої руки і все виправити

У понеділок, 13 листопада, у повторному матчі плей-офф відбору ЧС-2018 Італія зіграла внічию зі збірною Швеції (0:0) і залишилася за бортом Мундіаля. 


Після такої невдачі одразу двоє провідних захисників і один півзахисник італійської команди оголосили про завершення кар'єри в національній збірній – це Джорджо К'єлліні, Андреа Бардзальї та Даніеле де Россі.

"Я понад 10 років захищав кольори рідної країни, повністю віддав команді свої сили і вдягати форму збірної в останній раз – це дивне почуття. Однак у нас є хлопці, навколо яких можна будувати нову команду з прицілом на майбутнє", – заявив Де Россі.

"У нас багато молодих хлопців, яким протягом наступних кількох років знадобляться такі ж любов і підтримка фанатів, які були у нас сьогодні на Сан-Сіро. Італія розпочне новий шлях з Марко Верратті і іншими хлопцями, котрі народилися в 90-х роках, які дозріють до наступного Євро", – сказав К'єлліні.


"Сподіваюся, що молоде покоління візьме ситуацію в свої руки і все виправить. Ера чотирьох-п'яти ветеранів збірної підійшла до завершення, настав час молоді", – сказав Бардзальї.