УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Блохін зізнався, яких зіркових футболістів запрошував у Динамо

19/11/2017
Блохін зізнався, яких зіркових футболістів запрошував у Динамо

Легендарний у минулому футболіст, екс-тренер Динамо і збірної України Олег Блохін розповів про свою роботу на чолі столичного колективу.

"Що можу записати собі в актив за час роботи з Динамо? Ми перебудовували команду. Ті виконавці, яких ми купили, стали провідними гравцями в європейських чемпіонатах. Якщо врахувати, що хотіли купити Ракітіча, Мендеса і Гранквіста, то ми вибирали гравців топ-рівня. З різних причин це не вийшло зробити. Коли прийшли нові футболісти, то потрібен був час, щоб вони звикли до менталітету і моїм вимогам. 

Скільки часу потрібно було, щоб вони розкрилися? Мені не вистачило року. Навіть Лобановський казав, що команду треба створювати від двох до трьох років. Не можна в один момент все взяти і створити. Наприклад, прийшов Гвардіола, і у нього не виходило спочатку з Манчестер Сіті; прийшов Клопп – і Ліверпуль повзає. З іншого боку, я розумію, що не виконав завдання і займав 3-4 місце. Для Динамо це нижча планка, яка могла бути", – сказав Блохін у програмі Моя гра на каналі Футбол 1.