УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Став відомий найкращий тренер 16-го туру УПЛ

21/11/2017
Став відомий найкращий тренер 16-го туру УПЛ

Смілива спроба наставника повністю себе виправдала

За підсумками 16-го туру чемпіонату України Всеукраїнське об’єднання футбольних тренерів підбило підсумки цього ігрового дня і визначило найкращого наставника.

Лауреатом став головний тренер ФК Олександрія Володимир Шаран. Його підопічні зуміли в гостях переграти чемпіона та лідера нинішнього сезону Шахтар з рахунком 2:1, здобувши надзвичайно важливі для себе очки, які дозволили уникнути перебування у небезпечній зоні.

Олександрійська команда із середини вересня не знала перемог у Прем’єр-лізі. Однак а робота, яку багато років здійснює у Олександрії тренерський штаб під керівництвом Шарана, не минула марно. 

Серед заслуг Шарана тренери відзначили те, що найголовніший експеримент тренерського штабу олександрійців з переводом флангового півзахисника Поляруса на вістря атаки виявився якраз найбільш дієвим. У цьому матчі футболіст виконав багато бігової роботи, постійно пресингував, відкривався, діяв синхронно з іншими гравцями групи креативу, відводячи за собою опікунів та відкриваючи коридори. Саме його два голи вирішили долю матчу. Тож смілива спроба повністю себе виправдала.

Лауреат 16-го ігрового дня в номінації Тренер туру Прем’єр-ліги: 

Володимир Шаран (ФК Олександрія)

Середній бал – 4,8