УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Легендарний Марадона звинуватив доньку в багатомільйонній крадіжці

26/11/2017
Легендарний Марадона звинуватив доньку в багатомільйонній крадіжці

Марадона вважає, що мало місце відмивання грошей і необхідний арешт

Легенда світового футболу Дієго Марадона має намір домагатися арешту своєї дочки, повідомив адвокат екс-форварда збірної Аргентини Матіас Морлі.

Причиною для такої ініціативи є підозра колишнього футболіста в тому, що дочка вкрала у нього 80 мільйонів песо (близько 4,3 мільйона доларів).

"У нас є докази, що Джанніна літала в Уругвай і здійснювала там різні банківські операції. Але у неї немає ні банківського рахунку, ні активів. Ми вважаємо, що в цьому випадку мало місце відмивання грошей і необхідний арешт", – сказав адвокат.

Юрист також заявив, що Джанніна Марадона мала більше грошей на рахунку, ніж її батько. "Це було справжнє мародерство, але вона допустила помилку, коли відмивала гроші", – додав він.

Відзначимо, що в Росії Дієго Марадону звинуватили в сексуальних домаганнях, про що повідомила мешканка Санкт-Петербурга.

Дівчина зізналася, що прийшла в елітний петербурзький готель у компанії відомого футболіста і ще кількох представниць прекрасної статі. Потім до них приєднався легендарний аргентинець, разом з яким вони випили, а потім Марадона став чіплятися, намагався зняти з неї плаття. 

Дівчина обурилася поведінкою екс-гравця збірної Аргентини і його представники запропонували їй залишити номер. Щоб вивести з номера напівроздягнену даму, працівникам готелю довелося кликати охорону.