УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Чемпіонат Іспанії: Барселона зіграла внічию з Валенсією, Севілья сильніша за Вільярреал

27/11/2017
Чемпіонат Іспанії: Барселона зіграла внічию з Валенсією, Севілья сильніша за Вільярреал

Із п’ятниці до понеділка, 24-27 листопада, в Іспанії відбудуться матчі 13-го туру Прімери

 
У стартовому матчі туру, який відбувся в п'ятницю, 24 листопада, Сельта завдяки єдиному голу з пенальті Аспаса здобула перемогу над Леганесом.


У першому матчі суботи Ейбар обіграв на виїзді Алавес. Цей поєдинок обидві команди догравали вдесятьох. У першому таймі був вилучений нападаючий господарів Сантос, у другому – форвард Ейбара Шарлес.

Мадридський Реал в 13-му турі приймав на Сантьяго Бернабеу Малагу. Вершкові домінували зі стартових хвилин і ще в першому таймі двічі виходили вперед. Однак гості не здавалися і два рази відігравалися. Вирішальним моментом матчу став гол Кріштіану Роналду на 76-й хвилині – португалець забив м'яч у ворота після свого ж нереалізованого пенальті.

В одному з останніх двох матчів дня Бетіс на п'ятій компенсованій хвилині до другого тайму зумів врятувати нічию в протистоянні з Жироною. А в заключному поєдинку суботи Атлетіко на виїзді познущався над Леванте. По дублю в цій зустрічі на свій рахунок оформили форварди Матрацників Грізманн і Гамейро.

У неділю відбулися одразу два топ-матчі: Севілья вирвала в гостях надзвичайно вольову перемогу над Вільярреалом (3:2), поступаючись по ходу поєдинку з різницею в два м'ячі, а Барселона на виїзді зіграла внічию з Валенсією (1:1). Причому арбітр не зарахував чистий гол Ліонеля Мессі, після удару якого голкіпер випустив м'яч з рук і той опинився за лінією воріт. Судді цього не помітили. Зрівняли рахунок каталонці після вишуканого пасу Мессі і точного удару в дотик Хорді Альби.