УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Тренер Манчестер Сіті прокоментував неймовірну перемогу над Саутгемптоном

30/11/2017
Тренер Манчестер Сіті прокоментував неймовірну перемогу над Саутгемптоном

Пеп Гвардіола похвалив Рахіма Стерлінга

Головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола підбив підсумки матчу 14-го туру англійської Прем'єр-ліги, в якому його команда лише на 6-й компенсованій хвилині до другого тайму вирвала перемогу над Саутгемптоном.

"Неймовірна кінцівка матчу, дуже важливий для нас результат. Суперник захищався всією командою в своїй штрафній, нам було складно атакувати. У Саутгемптона було кілька небезпечних моментів у першому таймі. Всі команди АПЛ перевершують нас при стандартах.

Суперник сильний фізично, але ми змогли дочекатися свого моменту. Ми грали до кінця, і Стерлінг забив чудовий гол. Мені подобається, з яким настроєм грає команда. Складно передати, що творилося в роздягальні. Ми відсвяткуємо цей результат, невідомо, що буде в майбутньому.

Стерлінг здобуває нам результат, дуже радий за нього. Він особливий гравець. Він забив не просто важливий, а й дуже красивий гол", – сказав Гвардіола.

Нагадаємо, що після 14-ти зіграних турів Манчестер Сіті впевнено лідирує в турнірній таблиці, випереджаючи найближчого переслідувача, Манчестер Юнайтед, на 8 очок.