УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Футболісту-патріоту нагадали, як він просив допомоги у каналу Ахметова

12/12/2017
Футболісту-патріоту нагадали, як він просив допомоги у каналу Ахметова

Донецький журналіст, ведучий програми Великий футбол Олександр Денисов, який відверто симпатизує Шахтарю, відповів на коментар Романа Зозулі щодо суддівства матчу 19-го туру УПЛ гірників з Зорею (1:2).

"Роман, прочитав твій натхненний спіч. Бачиш, у футболі довга пам'ять. Я б міг у відповідь на твою розповідь, як вбивали арбітри Дніпро в матчах з Шахтарем, викотити нескінченно довгий список як вбивали судді Шахтар з початку нульових і аж до останнього матчу "імені Бойко".

В тому числі, в деталях згадати матч Шахтаря і Дніпра в 2015 році, з непоставленим 100% пенальті у ворота Дніпра. Ти якось скромно промовчав про нього.

Але нагадаю я тобі в деталях інше, як на цьому ж стадіоні в Запоріжжі півтора роки тому, після матчу з цієї ж Зорею, який луганчани виграли абсолютно заслужено, ти зганьбився з побиттям арбітра, а потім щоб уникнути річної дискваліфікації, попросив допомоги у "Великого футболу". Я не запропонував тобі тоді витерти соплі і прийняти по-чолоічому суворе покарання КДК. Я запропонував інше – допомогти тобі в твоїй біді. Просто по-людськи.

Лінк на той сюжет додаю. І я щиро радий, що у тебе зараз все добре. Удачі тобі!", – написав Денисов на своїй сторінці у Facebook, прикріпивши відповідне відео.

У матчі 19-го туру чемпіонату України з футболу Зоря перемогла Шахтар – 2:1, при цьому луганці забили м'ячі уже в компенсований час, а гірники завершували зустріч увісьмох через вилучення Івана Петряка, Фреда і Ярослава Ракицького.

Відзначимо, що шефство над каналом Футболом, на якому виходить програма Великий футбол, приписують донецькому олігарху, президенту Шахтаря Рінату Ахметову.