УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Вболівальники Мілана довели до сліз молодого воротаря команди

14/12/2017
Вболівальники Мілана довели до сліз молодого воротаря команди

Вболівальники Мілана жорстко образили голкіпера команди Джанлуїджі Доннарумму до і під час матчу 1/8 фіналу Кубку Італії проти Верони (3:0).

Ще під час розминки перед поєдинком фанати скандували воротареві: "Забирайся, шматок лайна!" Крім того, на фан-секторі Мілана з'явився банер: "Моральне насильство – це зарплата 6 мільйонів євро на рік і підписання брата-паразита? Наше терпіння лопнуло, забирайся!".

Доннарумма не витримав тиску: спочатку пустив сльозу в роздягальні після розминки, а потім – у другому таймі на полі. Обидва рази його приводив до тями досвідчений Леонардо Бонуччі, який не так давно пройшов через потужний пресинг тіфозі після переходу з Ювентуса.

"У мене жахливі відчуття. Вболівальники представляють хлопчиська монстром, ніби він цього заслуговує. Слава богу, що на стадіоні було тільки 9 тисяч осіб, уявіть, якби його ображали 50 тисяч!", – заявив після матчі головний тренер Мілана Дженнаро Гаттузо.

Нагадаємо, що Мілан минулого літа значно підняв зарплату Доннаруммі і підписав його брата Антоніо, щоб зберегти основного голкіпера в команді.