УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Мессі визнаний кращим гравцем минулого сезону Прімери

18/12/2017
Мессі визнаний кращим гравцем минулого сезону Прімери

Лідер Барселони Ліонель Мессі отримав приз імені Альфредо Ді Стефано – нагороду найкращому гравцеві минулого сезону в Прімері.

Для Мессі сьогоднішня нагорода стала вже п'ятою в кар'єрі, що є рекордом – у лідера Реала Кріштіану Роналду їх поки лише чотири.

Крім того, Мессі в четвертий раз в кар'єрі отримав і трофей Пічічі як кращий бомбардир минулого розіграшу Прімери – в ньому аргентинець забив аж 37 голів в 34 матчах.

Відзначимо, що приз Альфредо Ді Стефано був заснований в 2007 році. Він щорічно присуджується на підставі опитування читачів Marca, які щотижня висувають кандидатів на потрапляння в фінальне голосування, де беруть участь найавторитетніші футбольні експерти Іспанії.

Перемога Мессі в опитуванні на приз Альфредо Ді Стефано стала несподіванкою, оскільки в минулому сезоні його Барселона зайняла лише друге місце в Прімері, поступившись чемпіонство Реалу.

До того ж, за останні два місяці аргентинець програв Роналду в голосуваннях за звання кращого гравця світу в 2017 році після версіях ФІФА і France Football.