УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

На Хрещатику з’явиться футбольна фан-зона

21/12/2017
На Хрещатику з’явиться футбольна фан-зона

Підготовка до міжнародної спортивної події – фінального матчу Ліги Чемпіонів УЄФА 2017-2018 триває. Вже відомо, де буде розташована фан-зона. За словами голови постійної комісії Київради з питань бюджету, лідера фракції «Солідарність» Андрія Страннікова, вона розміщуватиметься практично у серці столиці – на головній вулиці міста. 

– Фан-зона буде на Хрещатику. Вона простягатиметься від вулиці Городецького до Богдана Хмельницького. Відкриття відбудеться 24 травня. А уже 25-го там пройде традиційний «Матч зірок». На мініполе вийдуть відомі футболісти. Фан-роза, за попередніми прогнозами, працюватиме 4 дні. Адже фінальний матч Ліги Чемпіонів УЄФА – це подія, не розтягнута у часі, – наголосив Андрій Странніков. 

За словами депутата, Київ очікує до 100 тисяч іноземних туристів. Потужності аеропортів «Бориспіль» та «Київ» дозволяють прийняти протягом доби 47 тисяч гостей із-за кордону. До того ж будуть залучені чартерні рейси та лоукости. Відтак, жодних складнощів не очікується. 

Нагадаємо, на фінал Ліги Чемпіонів з міських коштів заплановано лише 25 мільйонів гривень, решту — фінансує УЄФА. За Києвом тільки речі, пов’язані з інфраструктурою, безпекою та благоустроєм.