УКР
App for android App for apple

Експерти впевнені, що Джошуа стане видатним бійцем свого часу

26/12/2017
Експерти впевнені, що Джошуа стане видатним бійцем свого часу

Легендарний американський боксер Джордж Форман вважає, що чемпіон світу за версією WBA, IBF, IBO Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) – законний чемпіон дивізіону, який може увійти в історію як один з найвидатніших бійців свого часу. Про це він розповів в інтерв'ю виданню The Sun.

"Я думаю, що Джошуа – законний чемпіон світу. Він на вершині списку, а також він один з тих, кого всі хочуть перемогти. Одного разу, коли відбудеться бій Джошуа і Уайлдера, це буде один з найбільших поєдинків суперважкого дивізіону сучасності. Те, що є у Джошуа, варто було б мати і іншим бійцям, – він дуже добре готовий фізично.

Цей хлопець багато трудиться, він виходить в ринг, падає в нокдаун, але піднімається на ноги і продовжує битися і навіть нокаутує свого суперника, як це було в бою з Кличком. У нього є готовність і воля до перемоги. Такий чемпіон міг існувати в будь-яку епоху. Я думаю, що він відмінний боксер, і якщо у нього зараз будуть хороші поєдинки, він може закінчувати кар'єру в 30 років. Він може досягти всього до цього віку. І при цьому він увійде в історію як один з найвидатніших чемпіонів.

Я свого часу повернувся в бокс, тому що я був зломлений. Я нікому не бажаю бути зламаним, і в 40 років повертатися в ринг. В тому числі я не бажаю цього для Джошуа", – розповів Форман.