УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Роберто Карлос пояснив, чому Роналду крутіший ніж Мессі та Неймар

29/12/2017
Роберто Карлос пояснив, чому Роналду крутіший ніж Мессі та Неймар

Роберто Карлос пояснив, чому Роналду крутіший ніж Мессі і Неймар
  
У професіоналізмі і працьовитості португалець не має собі рівних

Колишній захисник мадридського "Реала" Роберто Карлос провів паралель між нападаючим "вершкових" Кріштіану Роналду, форвардом "Барселони" Ліонелем Мессі і лідером "ПСЖ" Неймар. Роберто Карлос вважає, що в професіоналізмі і працьовитості португалець не має собі рівних.

"Роналду працював для того, щоб заслужити свої нагороди і успіхи. Коли мова йде про" Золотий м'яч "або інші нагороди, то потрібно мати на увазі, що голосують не випадкові люди. Вони розбираються у футболі, знають статистику і обирають кращого в світі. Я щодня бачу Роналду на тренуваннях, і його робота справляє велике враження. Те ж саме стосується і його почуття відповідальності в матчах. Роналду хоче вдосконалюватися з кожним днем. і в цьому його відмінність з Мессі. Лео – справжній феномен, про Неймара і говорити нічого … Але ось ця сторона Ронал у, що включає в себе професіоналізм, концентрацію, мотивацію, вимогливість до себе … У цьому у нього перевага над іншими ", – цитує Роберто Карлоса Marca.

Нагадаємо, що в грудні Кріштіану Роналду отримав "Золотий м'яч" від France Football, як кращий футболіст року.

Раніше свої нагороди за підсумками року роздала ФІФА. Кращим футболістом 2017 року був визнаний Кріштіану Роналду. Він випередив у голосуванні Мессі і Неймара.

Цікаво, що Роналду встановив унікальний рекорд у футболі – португалець сім років поспіль забиває більше 50 голів за календарний рік.