УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Голкіпер Динамо заявив про амбіційні цілі клубу в Лізі Європи

29/12/2017
Голкіпер Динамо заявив про амбіційні цілі клубу в Лізі Європи

Голкіпер Динамо Максим Коваль заявив про амбіційні цілі клубу в Лізі Європи, а також розповів про найкращий та найгірший матч сезону:

"Вважаю, що для команди рік пройшов добре, тому що зараз Динамо недалеко від першого місця в чемпіонаті України, при цьому, якщо брати по грі, то вважаю, що ми б зовсім могли зараз бути лідерами.

Особисто для мене вдалим був виїзний матч з Янг Бойз в кваліфікації Ліги Чемпіонів, хоч я і пропустив прикрий гол на останніх хвилинах. Також хотів би виділити гру з Шахтарем. А ось найгірший – матч з Зорею, коли зіграли внічию 4:4.

Коли дізнався, що Ярмоленко переходить в Боруссію, відчув радість. Був дуже радий за нього і вважаю, що він заслужив такої трансфер. З друзів я дізнався найостанніший. Мені, напевно, Андрій не довіряє, тому що я можу проговоритися.

Упевнений, що Динамо зможе вийти в фінал Ліги Європи. Про АЕК знаю, що там грає Дмитро Чигринський", – сказав Коваль у коментарі офіційному сайту Динамо.

Нагадаємо, що Динамо зіграє у плей-офф Ліги Європи проти грецького АЕКу. Перші поєдинки 1/16 фіналу Ліги Європи відбудуться 15 лютого, а матчі-відповіді – 22 лютого.