УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Екс-лідер Динамо розповів, хто переконав його перебратися в Туреччину

08/01/2018
Екс-лідер Динамо розповів, хто переконав його перебратися в Туреччину

Колишній захисник київського Динамо Домагой Віда поділився першими враженнями від перебування в складі свого нового клубу – турецького Бешикташа.

"Перед тим, як прийняти рішення укласти угоду з турецьким клубом, радився з Мітровічем, Мрмічем і Білічем, і всі вони радили перейти в "Бешикташ", відгукуючись про клуб в захоплених тонах. Мене зустріли неймовірно! Я дуже вдячний уболівальникам за настільки гарячий прийом і обіцяю, що зроблю все, що в моїх силах, щоб вони були щасливі.

Можу сказати, що вже включився в роботу. Мені дуже подобаються мої партнери по центру захисту Пепе і Тошіч, з якими до того ж доведеться конкурувати за місце в складі. Це гравці найвищого рівня, але я постараюся зробити так, щоб перед тренером стояв непростий вибір . Втім, я можу грати і зліва в захисті.

Хотів би прийти в команду між сезонами, щоб краще підготуватися і освоїтися з партнерами. Звичайно, я підтримував форму індивідуально, але командна робота – це зовсім інше. І все ж така ситуація не завадить мені зробити все можливе, щоб допомогти "Бешикташу" домогтися успіху. Нас чекає складне випробування в Лізі чемпіонів, адже "Баварія" – дуже сильний суперник. Але я вважаю, що у нас є шанси пройти далі", – заявив Віда.