УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Директор клубу Ярмоленка: Не знаю, що в нього в голові

15/01/2018
Директор клубу Ярмоленка: Не знаю, що в нього в голові

Спортивний директор дортмундської Борусії Міхаель Цорк зробив заяву з приводу ситуації з нападником команди П'єром-Емеріком Обамеянгом. 

«Нашому терпінню є межа. Не знаю, що твориться в голові Обамеянга. Сьогодні ми довго сперечалися з ним. «Боруссія» не звикла до такої поведінки Обамеянга, так більше тривати не може», – заявив Цорк для Goal.

Нагадаємо, футболіст був відсторонений з дисциплінарних причин. Повідомляється, що він близький до переходу в Арсенал.

Відзначимо, що ультрас дортмундської Борусії вирішили бойкотувати матч чемпіонату Німеччини проти Аугсбурга. Спілка фанів Südtribüne Dortmund вкотре протестує проти проведення ігор матчів команди у понеділок. 

"Численні угрупування та фан-клуби, які роками були присутні на кожному матчі на "Вестфалленштадіоні", проігнорують цю гру. Бойкот зустрічі проти Аугсбурга не спрямований проти команди, а лише проти такого розкладу. Футбол не живе в телебаченні, він живе на стадіонах", – йдеться в заяві фанатів.

Вболівальники Борусії виступають проти комерціалізації футболу та ініціативи клубів, які хочуть більше заробити, але не зважають на інтереси своїх прихильників. 

Так, фанати відзначають, що виїзні матчі у понеділок є справжньою мукою для людей, які працюють і мусять брати мінімум два дні відпустки.