УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Чекав запрошення: збірна України втратила талановитого футболіста з Іспанії

17/01/2018
Чекав запрошення: збірна України втратила талановитого футболіста з Іспанії


Футболіст академії Вілярреала обрав між збірними України та Білорусі

Вихованець луцької школи і академії Вільярреала 17-річний Данило Воронін прийняв пропозицію виступати за збірну Білорусі.


Футболіст викликаний в юнацьку команду для участі в Кубку розвитку-2018 в Мінську.

В інтерв'ю місцевим ЗМІ він зізнався, що так і не дочекався виклику в українську збірну, хоча кілька років тому він говорив, що дуже хоче грати за "жовто-синіх".

"Я народився в Луцьку, з шести років займався в школі Волині, а потім ще в клубі Адреналін. Коли мені було вісім років, батьки вирішили переїхати в Іспанію.

Заняття футболом кидати не збирався. Відразу ж спробував потрапити в академію Барселони, але мене не взяли. А через рік прийшов в Вільярреал. Все вийшло, і з тих пір протягом восьми років там і граю.

Запрошення з України? Так, чекали, але його не було. Якби воно надійшло, звичайно, відгукнувся б. Але в підсумку подзвонили з білоруської федерації, і ми прийняли рішення виступати за збірну Білорусі.

Це було наше спільне рішення, так що батьки повністю підтримали. Виступи за збірну – це величезний плюс для подальшої кар'єри.

Думаю, всі питання про можливий виступ за збірну України вже закриті. Навіть якщо все ж запропонують відповім "ні", – цитує юного футболіста Прессбол.