УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Топ-захисник і щасливий сім`янин: тільки-но погляньте на красуню-дружину Євгена Хачеріді

03/02/2018
Топ-захисник і щасливий сім`янин: тільки-но погляньте на красуню-дружину Євгена Хачеріді

Прізвище Хачеріді чули майже всі українці.

 Футбольні вболівальники знають його як віце – капітана Динамо та центрального захисника національної збірної України. Ті, хто не є затятими вболівальниками знають те, що Євген є українським футболістом, а дівчатам цей високий спортивний брюнет одразу запам'ятовується.

Євген народився в Мелітополі. Футболом захоплюються багато хлопців, втім не всі стають відомими гравцями збірної України. Однак Євгену це вдалось.

Чоловік починав кар'єру у своєму рідному місті. Грав за клуб «Олком». Потім ним зацікавився луцький клуб , який викупив контракт Хачеріді. Врешті-решт Євген потрапив до омріяного багатьма гравцями клубу «Динамо».  Перший  м'яч у «динамівських пенатах» забив 16 серпня 2009 року, чим неабияк допоміг команді.

Окрім спритності, Хачеріді прославився надмірною емоційністю. Він неодноразово сперечався з тренером, за імпульсивність гравець нерідко отримував картки на полі.  Як зізнається в різних інтерв'ю сам Євген, він завжди говорить правду, через що й виникають певні конфлікти.  Євгена Хачеріді  цілком можна  назвати захисником топ – рівня, вмілим гравцем. Втім, гравцеві інколи треба вгамовувати свої емоції, аби перейти на новий рівень гри.

Євген Хачеріді зізнається, що йому подобається у «Динамо»,  подобається місто і вболівальники. Однак хлопець не збирається зупинятись на досягнутому, намагаючись щоразу покращити свої показники і поліпшити гру.


У красеня-футболіста є дружина Вікторія, яка декілька років тому подарувала Євгену  двох прекрасних діток – сина Даніеля та дочку Єву. Вікторія часто у своєму Інстаграмі ділиться фото з відпочинку, демонструє свою розкішну фігуру.

Не дивно, що ця палка брюнетка підкорила серце красеня Євгена. Вони гармонійно виглядають зовні і доповнюють один одного внутрішньо.  З  сімейних фото видно, як Євген Хачеріді трепетно ставиться до своєї сім`ї.