УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Рятівник Гусєва влаштував бійку в матчі з російським клубом

07/02/2018
Рятівник Гусєва влаштував бійку в матчі з російським клубом

Грузинський півзахисник казахстанського Тобола Джаба Канкава, який раніше виступав за Дніпро, влаштував бійку під час спарингу з Анжи.

Інцидент відбувся в кінці зустрічі. В одному з моментів Канкава грубо зіграв проти півзахисника росіян, після чого той підійшов до нього і став з'ясовувати стосунки.

Гравці відразу вступили в бійку. Канкава і футболіст Анжи встигли обмінятися ударами, після чого їх прийшли рознімати футболісти обох команд.

Одним з гравців, які рознімали забіяк, був український нападник Пилип Будківський, який знаходиться на перегляді в команді з Махачкали, яка зрештою перемогла з рахунком 1:0.

Відзначимо, що колишній капітан і багаторічний лідер Дніпра, який нині виступає за Динамо, Руслан Ротань прокоментував створення нової команди в Дніпрі.

"А СК Дніпро-1 має якесь відношення до Дніпра? Для мене є тільки Дніпро, в якому я грав, а іншого я не знаю. Так, туди переходили хлопці і тренери, але їм нікуди подітися. Я дивлюся на це з іншого боку. Коломойський – це досить впливова людина в Україні і світі. Він власник клубу і знає, що робить, і це його право. Для мене Дніпро – це не просто назва, а клуб, який в моєму серці назавжди. Мені, як футболісту, це не зрозуміло, а йому, як президенту клубу, зрозуміло. Коломойський робить те, що хоче. З його думкою я не згоден", – заявив футболіст.

Нагадаємо, що Канкава надав першу допомогу і врятував життя динамівцю Олегу Гусєву, коли той зіткнувся з голкіпером Денисом Бойком.