УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Легенда футбола анонсував гучний перехід Неймара

08/02/2018
Легенда футбола анонсував гучний перехід Неймара

Славетний у минулому нападник збірної Бразилії, Реала і Інтера Роналдо заявив, що мадридському гранду необхідно підписати Неймара, оскільки саме він стане найкращим гравцем світу у майбутньому.

"Неймар – фантастичний гравець, можливо, він буде найкращим через кілька років, а Реал потребує саме таких.

Свого часу я не планував нічого змінювати, коли виступав в Інтері п'ять років, але з'явилась можливість і я перейшов у Реал, бо це той клуб, де хоче грати кожен", – цитує Роналдо Marca.

Відзначимо, що Роналду визнав, що вже не може демонструвати видовищну гру, як десять років тому.

"Життя – це постійні виклики, як не крути. Це дуже цікаво, особливо у випадку зі спортсменами. Я намагаюся бути на піку форми, тому що в моїй професії це дуже важливо. Зараз я не роблю те ж, що робив 10 років тому", – розповів Роналду.

Португалець пригадав, що провів попередні два сезони на найвищому рівні, та відчуває, що готовий роками показувати топовий футбол. Втім, зараз Роналду куди більше хвилює особисте життя.

"На особистісному рівні, у мене зараз все просто фантастично. Сім'я зростає, а я дуже щасливий", – похизувався футболіст.

До речі, ще минулого року Роналду виграв Лігу Чемпіонів з Реалом та здобув п'ятий Золотий м'яч. В цьому сезоні гра португальця пішла на спад – в його активі всього вісім голів у чемпіонаті Іспанії.