УКР
App for android App for apple
Інші види спорту
Подобається

“Справжня бізнесвумен з внутрішнім стержнем”: Тільки погляньте на доньку Григорія Суркіса. Уся в тата!

09/02/2018
“Справжня бізнесвумен з внутрішнім стержнем”: Тільки погляньте на доньку Григорія Суркіса. Уся в тата!

Григорій Суркіс відомий завдяки своїм  успішній кар'єрі у футбольному світі. Він був президентом Федерації футболу упродовж  12 років, зараз займає посаду віце-президента УЄФА.  


Суркіса знають майже всі українці, а також  і його доньку Світлану. Дівчина стала такою ж популярною, як і батько. Його дочка є справжньою бізнесвумен.


Світлана займається власним бізнесом.  Жінка є дистриб’ютором  відомого косметичного бренду. Ймовірно, вона досягла успіхів завдяки батькові, який щоденно контролював доньку, коли та вчилась в школі. Наполягав, щоб дівчинка займалась спортом.  Однак спершу Григорій відмовляв Світлану від затії з бізнесом. Схоже, донька Суркіса теж з внутрішнім стержнем і вона настояла на свому. Тато дав їй початковий капітал і Світлана Суркіс, докладаючи багато зусиль, досягла успіху.

В юності Світлана відвідувала музичну школу, грала в теніс. У жінки є неабиякий хист до вокалу. Вона гарно співає і навіть записала пісню на день народження тата. Сама Світлана зізнається, що вона насамперед мама, яка займається бізнесом, а вокал –це її улюблена справа, для душі.


Світлана вдруге заміжня, має трьох дітей, для яких Григорій Суркіс є чудовим дідусем. Він любить читати для внуків і художню літературу, навіть публіцистику.


Світлана Суркіс у інтерв’ю неодноразово говорила, що вони з батьком –дуже близькі люди. Щодня телефонують один одному і діляться усім на світі.


Григорій Суркіс розлучився з мамою Світлани, втім це не вплинуло на їхні стосунки, і також на стосунки з донькою. Батьки зберегли теплі взаємини, а для доньки Григорій – найкращий друг і тато.


Григорій одружений втретє. Його остання дружина молодша за Світлану, однак доньку це не дратує. Навпаки, вона щаслива за тата, рада, що у них з’явився син, а у неї братик
Помітно, що від батька Світлана успадкувала рішучість та наполегливість.  Григорій та Світлана Суркіси  є прекрасним прикладом теплих стосунків між батьком і донькою.