УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

У гравця Шахтаря виявили проблеми з серцем

09/02/2018
У гравця Шахтаря виявили проблеми з серцем

Українець Олег Данченко, який належить донецькому Шахтарю, а виступає на правах оренди в Анжі, пропустив другий збір махачкалинської команди через проблеми з серцем, інформує офіційний сайт російського клубу.

Як повідомляє джерело, медичним штабом клубу було прийнято рішення не ризикувати здоров'ям футболіста і упевнитися в його повній готовності переносити пропоновані навантаження.

"Перед початком зборів у Олега Данченка було виявлено невелике порушення ритму серця на плановому медогляді команди в Москві. З цієї причини було прийнято рішення залишити Олега для проходження поглибленого обстеження.

В інституті кардіології ім. Мяснікова була проведена серія медичних тестів, а також невелика метаболічна терапія.

По її закінченні Олег повторно пройшов тестування, і вже за його результатами лікарями клініки було прийнято рішення, що футболіст може безперешкодно займатися своєю професійною діяльністю ", – сказав лікар Анжи Хаджимурад Хізроев.

У цьому сезоні Данченко провів за Анжи 18 матчів, забив 2 голи і віддав 2 гольові паси.

Відзначимо, що нині на перегляді в Анжі перебуває нападник Пилип Будківський, який також належить Шахтарю, а раніше контракт з цим клубм підписав український півзахисник луганської Зорі Ігор Чайковський. Деталі угоди не повідомляються.
 
Відомо, що влітку у гравця закінчився контракт з луганською Зорею і футболіст на правах вільного агента перейшов в Анжі.

Додамо, що Чайковський захищав кольори луганського клубу з 2013 року. За цей час він провів 74 матчі та забив один м’яч.