УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Брак кадрів: у Динамо екстрено повертається відомий воротар

10/02/2018
Брак кадрів: у Динамо екстрено повертається відомий воротар

30-річний український воротар Денис Бойко зараз знаходиться в Києві і проходить медогляд, після якого 30-річний воротар відразу ж вилетить в розташування Динамо на збір в Іспанію, повідомляє Sport Arena.

Необхідність керівництва Динамо в придбанні голкіпера виникла після того, як основний воротар команди в цьому сезоні — Георгій Бущан, отримав травму на зборах і пропустить близько місяця. Також кияни втратили Максима Коваля, який взимку пішов в оренду в іспанський Депортіво.

Трансферне вікно Ліги Європи вже закрито. Однак, згідно з правилами турніру, Бойко може бути заявлений на турнір через травму основного воротаря Буща. На чемпіонат і Кубок України Дениса можуть зареєструвати до 2 березня.

До цього Денис Бойко виступав за турецький Бешикташ, в який воротар перейшов у 2015 році, проте так і не зміг закріпитися в основному складі клубу, провівши всього 5 матчів за весь час. У зв'язку з цим Бойко тренувався з молодіжною командою турків.

У минулому сезоні українець виступав на правах оренди за іспанську Малагу, встигнувши зіграти також 5 ігор, але в інших матчах «анчоусів» Денис перебував на лаві запасних.

За офіційною інформацією, зарплата українця в Бешикташі становила один мільйон євро на рік.

Денис Бойко є вихованцем Динамо. За основну команду киян воротар виступав з 2005 по 2014 рік. Потім Бойко перейшов в Дніпро, з яким у 2015 році дійшов до фіналу Ліги Європи.