УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Динамо розщедрилося на голи у ворота угорців

11/02/2018
Динамо розщедрилося на голи у ворота угорців

Кияни переконливо виграли

Черговим суперником "Динамо", який готується до весняної частини сезону в Марбельї, став угорський Відеотон, який у нинішньому чемпіонаті своєї країни займає друге місце після дев'ятнадцяти турів.

Гра проходила при значній перевазі киян, і вже на сьомій хвилині після комбінації за участю Циганкова і Шапаренко рахунок був відкритий. Правда, незабаром Рудько довелося вступити в гру і виручити свою команду, але це був лише епізод.

На 13-й хвилині Шапаренко міг зробити дубль, але не використав хороший момент, тому другого гола довелося чекати ще десять хвилин. Вийшов на поле замість Пиварича Гонсалес першим же дотиком відправив м'яч у сітку, правда, не обійшлося без рикошету від захисника.

Ще через десять хвилин рахунок зріс до великої після потужного і точного удару Гармаша з-за меж штрафного майданчика.

Після перерви моменти довести справу до повного розгрому втратили Мбокані і Кендзьора, однак їм обом все ж вдалося розписатися у воротах угорської команди. Кендзьора забив четвертий м'яч Динамо після знижки Гармаша, а Мбокані підбив підсумок поєдинку на його останній хвилині.

Динамо – Відеотон 5:0

Голи: Шапаренко, 7, Гонсалес, 22, Гармаш, 32, Кендзьора, 57, Мбокані, 90.

Динамо: Рудько – Кендзьора, Хачеріді, Кадар, Піваріч (Гонсалес, 22) – Шепелєв, Морозюк, Шапаренко (Буяльський, 70), Циганков (Смирний, 75), Гармаш (Мораєс, 70) – Бесєдін (Мбокані, 46).

Денис Бойко, який перейшов у Динамо, в матчі не брав участь.