УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Ледь не зламав шию: юний спортсмен зазнав моторошної травми на Олімпіаді

15/02/2018
Ледь не зламав шию: юний спортсмен зазнав моторошної травми на Олімпіаді

Сноубордист вкрай невдало приземлився, зачепившись за конструкцію

Сноубордист з Японії Юто Тоцука зазнав жахливого падіння в фіналі хафпайпа на Олімпіаді в Пхенчхані – 16-річний олімпієць ледь не зламав шию під час спуску.

Юний сноубордист вкрай невдало приземлився, зачепившись за конструкцію, коли летів з висоти близько шести метрів, а потім небезпечно впав на спину. В результаті, Тоцука був в терміновому порядку госпіталізований – японця забрали зі змагань на носилках.

 

Пізніше прес-аташе збірної Японії заспокоїв громадськість, заявивши, що сноубордисту вдалося уникнути серйозних пошкоджень. Лікарі діагностували у Тоцуки лише незначні пошкодження стегна.

Відзначимо, що під час швидкісного спуску в рамках гірськолижної комбінації на Олімпійських іграх російський спортсмен Павло Тріхічев зазнав серйозного падіння.

Тріхічев не зміг правильно увійти в поворот, через що втратив рівновагу і приземлився на одну ногу. Він звалився на сніг, пролетів кілька десятків метрів вниз по схилу і пробив огорожу. Спортсмен був госпіталізований.

"Є кілька синців. Зараз проходить обстеження", – заявила заступник головного тренера російських гірськолижників Анастасія Попкова.

Зрештою Тріхічев вибув з боротьби за медалі на Олімпіаді.