УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Наїхав на партнерів: нахабного олімпійця відправили додому

19/02/2018
Наїхав на партнерів: нахабного олімпійця відправили додому

Матьє Февр опинився в центрі скандалу

Бойфренд олімпійської чемпіонки 2018 року в гігантському слаломі американки Мікаели Шиффрин французький гірськолижник Матьє Февр був висланий на батьківщину з Ігор у Пхьончхані за рішенням керівництва команди. Спортсмен піддався санкціям через критику на адресу співвітчизників після завершення змагань у гігантському слаломі серед чоловіків.

Нагадаємо, медалі в цій дисципліні були розіграні 18 лютого. Перше місце посів австрієць Марсель Хиршер, другим став норвежець Хенрік Крістофферсен, трійку кращих замкнув француз Алексіс Пентюро. Февр став сьомим.

"Якби ви тільки знали, що я думаю про наш колектив. Результат Пентюро викликає у мене огиду. Я тут, щоб виступати тільки заради себе. У другій спробі я проїхав добре. Коли побачив підсумковий час, для мене це було схоже на ляпас", – сказав Февр після завершення змагань.

Пізніше француз приніс вибачення, але рішення щодо нього вже було прийнято. Директор французької команди Давид Частан зазначив, що санкції щодо Февра прийняті "з дисциплінарних причин".