УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

“Від життя з титулованою гімнасткою до молоденької блондинки”: Уся правда про особисте життя Олега Блохіна

26/02/2018
“Від життя з титулованою гімнасткою до молоденької блондинки”: Уся правда про особисте життя Олега Блохіна

Олег Блохін – відомий і титулований український футболіст, який після завершення став не менш титулованим тренером.

Він тренував як клуби так і збірну України, з якою дійшов до чвертьфіналу Чемпіонату світу у 2006 році. Про спортивні досягнення Олега можна говорити багато, проте не менш цікавим є і особисте життя. Олег виріс у спортивній родині. Його мама Катерина Адаменко була титулованою легкоатлеткою, а батько Володимир Блохін, теж займався різноманітними видами спорту.

Маленький Олег з дитинства знав, що буде футболістом і вперто йшов до своєї мети. Спочатку він потрапив до юнацької команди "Динамо", а пізніше після виснажливих тренувань, потрапив в основний склад. У "Динамо" Блохін-футболіст досягнув чималих досягнень: разом з командою вони завоювали Кубок кубків і Суперкубок, а сам Олег отримав звання найкращого футболіста Європи і получив "Золотий м'яч".

Після завершення кар'єри футболіста, з'явився Блохін-тренер, який спочатку тренував свою рідну команду, а після став наставником збірної. Саме під керівництвом Блохіна збірна змогла поїхати на чемпіонат світу у 2006 і пройшла аж до чвертьфіналу. Блохін завжди вирізнявся своїм жорским характером.

Неодноразово у нього були конфлікти і з колегами по команді, а пізніше і з підопічними. Проте таланту у нього не забереш. Щодо особистого життя Олега то тут теж не усе так просто. Блохін був одружений двічі. Його перша дружина – це відома українська гімнастка Ірина Дерюгіна.

 

Вони познайомились у далеких 80-х і прожили разом 19 років. У шлюбі у них народилась дочка Ірина, яка зараз також дуже відома в Україні. Ірина і Олег були щасливими, проте обидвоє дуже зі складними характерами. Напевно саме постійні сварки, плюс кар'єри кожного і стали причиною їхнього розлучення.

Проте вони зберегли досить теплі відносини. У 2002 році стало відомо, що Олег Блохін знову одружився, але ще 2 роки назад і приховував свою обраницю. "Я не приховував. Просто не афішував. Вважаю, що моє особисте життя стосується тільки мене. Хоча розумію, що всім хочеться покопатися в інтимних подробицях життя відомої людини", – розповідав Олег.

Його обраницею стала блондинка Анжела, яка молодша за Олега на 16 років. Анжела особа не публічна і більшу частину свого часу приділяє родині. Вона народила Блохіну двох дочок, які підростають справжніми красунями.

Олег і Анжела разом уже 16 років і живуть щасливо. Зараз Олег не займається тренерством, проте активно слідкує за українським футболом і навіть задумується над написанням мемуарів.