УКР
App for android App for apple

Українські боксери виграли престижний міжнародний турнір

26/02/2018
Українські боксери виграли престижний міжнародний турнір

Боксери Харламов і Замотаєв завоювали золото турніру в Болгарії

У Болгарії завершився один з найстаріших і найпрестижніших міжнародних турнірів з боксу – турнір Странджа, який в цьому році проходив в 69 разів. Українська команда завоювала там три медалі.


 

Представник України в категорії до 52 кг Дмитро Замотаєв в фіналі розібрався з чемпіоном Індії Гуравом Соланкі та завоював перше золото для нашої команди.

Ще одне золото приніс команді Валерій Харламов (до 81 кг). Суперником Валерія у вирішальному поєдинку був боксер з Росії Ілля Мутаєв. Бій для одесита був ускладнений розсіченою бровою після півфіналу. Але Харламов не просто майстерно ухилявся від ударів суперника, а й, атакуючи, видав більшість точних попадань.

Поступившись у фіналі, срібло завоював Іван Данча, який виступає в категорії до 64 кг.

"Всі наші боксери показали себе досить добре. Вважаю, що однієї медалі ми точно не дорахувалися. Йдеться про лідера нашої команди на цих змаганнях в категорії до 69 кг – Ярослава Самофалова. На мою думку, в чвертьфінальному поєдинку Ярослав був кращий за свого опонента.

В цілому хочу ще раз хочу зазначити, що на другому поспіль турнірі на початку цього року ми беремо дві золоті медалі. Це означає лише одне – ми йдемо правильним шляхом і підтверджуємо високий клас української школи боксу", – зазначив тренер збірної України Валерій Даниленко.