УКР
App for android App for apple

Все залежить від тактики: промоутер Усика прокоментував бій з Гассієвим

26/02/2018
Все залежить від тактики: промоутер Усика прокоментував бій з Гассієвим

Бій Олександра Усика у фіналі Всесвітньої боксерської суперсерії пройде 11 травня

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) і володар титулів IBF і WBA Мурат Гассієв (26-0-0, 19 KO) вийшли до фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії, який відбудеться 11 травня в Джидді (Саудівська Аравія). На кону бою Усик – Гассієв буде п'ять поясів.

Промоутер Усика Олександр Красюк зазначив, що в цьому поєдинку все буде залежати від психологічної підготовки боксерів.

"Фінал Суперсеріі має відбутися 11 травня в Джидді в Саудівській Аравії. Ми побачимо двох боксерів, які з самого початку були фаворитами – перший і другий сіяні турніру. Не дивлячись на те, що я маю безпосереднє відношення до Олександра Усика, постараюся бути об'єктивним. Як і більшість фахівців в боксі, я вважаю Усика головним фаворитом.

Все буде залежати від психологічної підготовки. Тому що в плані фізичної – обидва боксери будуть приблизно на однаковому рівні. І технічно підготувати боксера за цей час неможливо – який арсенал у нього є, таким і буде користуватися.

Гассієв б'є, але і Усик теж. Щоб відправити людину в нокаут не потрібна велика сила, необхідний просто один точний удар в підборіддя – і людина опиниться на настилі рингу.

Все також залежатиме від того, яку тактику обере той чи інший боксер. Усик у своїй повсякденній манері, ігровій манері, коли він буде рухатися і наносити багато ударів, не дасть Гассієву шансу підійти для того, щоб виконати необхідну росіянину роботу. Таким чином Усик повинен перемогти і отримати всі пояси", – заявив Красюк в інтерв'ю для Luckypunch.net.

Нагадаємо, Олександр Усик у важкому бою переміг володаря поясу WBC Майріса Бріедіса і вийшов у фінал Боксерської суперсерії. Усик об'єднав пояси у важкій вазі: став чемпіоном світу за версією WBC і захистив титул за версією WBO.

Після бою Усик зізнався, що це були найважчі 12 раундів, які він будь-коли проводив. А Бріедіс заявив, що хоче провести реванш.

У фіналі WBSS, який пройде 11 травня, Усик зустрінеться з володарем титулів IBF і WBA росіянином Муратом Гассієвим (26-0-0, 19 KO).

На фінал WBSS претендують три країни: Саудівська Аравія, Україна і Росія. З'явилася інформація, що Росія хоче вплинути на бій Усик – Гассієв і провести фінал у себе. Україна також побореться за проведення цього бою.