УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Сил вистачить: Роналду замахнувся на черговий Золотий м’яч

26/02/2018
Сил вистачить: Роналду замахнувся на черговий Золотий м’яч

Португалець відчуває всередині себе енергію

Форвард Реала Кріштіану Роналду переконаний, що ще здатний виграти Золотий м'яч, але для цього потрібно буде здобути кілька трофеїв.

У 2017 році португалець в п'ятий раз завоював Золотий м'яч, що стало наслідком у тому числі успішних виступів Реала, який виграв Лігу чемпіонів і чемпіонат Іспанії.

33-річний Роналду впевнений, що йому під силу виграти шостий Золотий м'яч, але для цього потрібні перемоги мадридської команди в різних турнірах і успіх збірної на чемпіонаті світу-2018.

«Я ніколи не міг подумати, що виграю Золотий м'яч п'ять разів. І якщо б моя кар'єра завершувалася прямо зараз, то я б був цілком задоволений своїми досягненнями. Якщо мені вдасться виграти цей трофей ще два-три рази, то я буду неймовірно щасливий».

«Відчуваю, що у мене є ще сили боротися за черговий Золотий м'яч. Щоправда, багато залежить від того, що вдасться виграти команді», — говорить Роналду.

Реал у нинішньому сезоні вже вилетів з Кубка Іспанії, а в чемпіонаті відстає від Барселони на 14 очок, тому єдиною реальною можливістю залишається Ліга чемпіонів, де команда у першому матчі 1/8 фіналу обіграла ПСЖ 3:1.

Як раніше повідомляли, Роналду назвав Реалу свою ціну.

 

Feliz por haber alcanzado los 300 goles en la Liga Española por el Real Madrid. Vamos equipo!??

Публикация от Cristiano Ronaldo (@cristiano)