УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Вчилися стріляти: гравці Шахтаря і Динамо побували у незвичайному місці

27/02/2018
Вчилися стріляти: гравці Шахтаря і Динамо побували у незвичайному місці

Знамениті футболісти завітали на кіберспортивний турнір

З 17 по 25 лютого в Київ Кіберспорт Арені проходив престижний турнір з CS:GO – StarSeries i-League Season 4.

Чвертьфінальний матч між українською командою Natus Vincere і датським колективом Astralis відвідали футболісти збірної України Віктор Коваленко, Сергій Кривцов, Микита Шевченко і Сергій Сидорчук.

В коментарях студії StarLadder вони розповіли, як проводять вільний час на зборах і хто з представників клубів грає в CS:GO.

"У нас багато людей з Шахтаря грають у CS:GO. Крива (Сергій Кривцов – прим.), Шева (Микита Шевченко – прим.), Стьопа (Тарас Степаненко – прим.), я, Зуб (Олександр Зубков – прим.), Яра Ракицький грає, Іван Ордець грає, так що багато. Ми отримуємо своє задоволення. Після вечері сіли, трошки пограли. І все. Це спосіб скоротати час, коли нема чого робити", – розповів Коваленко.

"Кіберспорт можна порівняти зі спортом. Це і командні дії, і підказка ігрова. Точно так само, як у футболі вона важлива, так само і в Counter-Strike. Це інформація. Так що можна паралелі які-небудь провести.

У нас у Шахтарі "глобалів" немає, максимально – "два калаша". Ми не так давно граємо, поки тільки набиваємо собі звання" – сказав Сергій Кривцов.

StarSeries i-League Season 4 пройшов з 17 по 25 лютого в Києві. У фіналі турніру mousesports здолала Natus Vincere з рахунком 2:1 і отримала 130 тисяч доларів.