УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Новий тренер Динамо: Суркіс прокоментував інформацію

27/02/2018
Новий тренер Динамо: Суркіс прокоментував інформацію


Наставником киян поки залишатиметься Олександр Хацкевич

Президент Динамо Ігор Суркіс, схоже, не розглядає кандидатуру іспанського фахівця Рауля Ріанчо на пост головного тренера киян.

"З цікавого, сказаного Ігорем Суркісом: щодо Ріанчо – нісенітниця", – написав на сторінці у Facebook заступник головного редактора журналу Футбол Андрій Шахов.

Нагадаємо, з'явилася інформація про те, що президент Динамо хоче замінити Олександра Хацкевича на Рауля Ріанчо.

Ріанчо працював асистентом Сергія Реброва з 2014 по 2016 рік. У цей період кияни двічі вигравали чемпіонат України, а також виходили в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів і 1/4 фіналу Ліги Європи.

Після закінчення контракту з Динамо Ріанчо увійшов до тренерського штабу збірної України на чолі з Андрієм Шевченком.

44-річний Олександр Хацкевич працює головним тренером Динамо з 2017 року. Перед цим, з 2014 по 2016 роки він очолював збірну Білорусі. На позиції півзахисника Хацкевич грав за Динамо з 1996 по 2004 роки. 

Київське Динамо йде на другому місце у чемпіонаті України. Кияни пробились до 1/8 фіналу Ліги Європи, де гратимуть проти римського Лаціо. В 1/16 фіналу Динамо пройшло грецький АЕК.

Зазначимо, що Рауль Ріанчо перед тим, як стати асистентом Сергія Реброва, працював тренером з фізичної підготовки в іспанському Леванте та російському Рубіні.