УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Через біль та страждання: Неймар готовий грати проти Реала із травмою

27/02/2018
Через біль та страждання: Неймар готовий грати проти Реала із травмою


У ПСЖ побільшало шансів на успіх

Бразильський нападник ПСЖ Неймар готовий зіграти проти мадридського Реала у другому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів із травмою.

За інформацією L'Equipe, найдорожчий футболіст світу залишив поле на ношах під час матчу з Марселем (ПСЖ виграв з рахунком 3:0). Обстеження виявило у бразильця зовнішнє розтягнення правої гомілки і тріщину п'ятої плеснової кістки.

Як правило, на відновлення від такої травми йде кілька тижнів або місяць, але є винятки. Деякі гравці виходили на поле не дивлячись на тріщину п'ятої плеснової кістки.

Неймар пропустить матчі проти Марселя в Кубку Франції і Труа в Лізі 1. Однак бразилець відновиться до гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти Реала 6 березня, хоча раніше повідомлялося, що Неймар пропустить гру.

Нагадаємо, у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів Реал переміг ПСЖ з рахунком 3:1. За мадридців два голи забив чинний володар Золотого м'яча Кріштіану Роналду.

Влітку минулого року Неймар перейшов з Барселони до ПСЖ за 222 млн євро та став найдорожчим футболістом в історії. За інформацією ЗМІ, бос Реала Флорентіно Перес наступного літа хоче переманити бразильця до Мадрида.

У цьому сезоні Неймар відіграв з ПСЖ 29 матчів в усіх турнірах, в яких забив 29 голів та віддав 17 гольових передач.