УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Напав на президента та лікаря: українського футболіста вигнали з команди

27/02/2018
Напав на президента та лікаря: українського футболіста вигнали з команди

Форвард повів себе відверто некоректно

Миколаївський Суднобудівник, який виступає в Другій лізі України, припинив співпрацю з досвідченим нападником Романом Запорожцем.

Футболіст повів себе відверто некоректно: він напав на головного тренера і президента клубу Денніса Люкенса і лікаря команди. Про це повідомив очільник клубу, який є громадянином Сполучених Штатів Америки.

Інцидент трапився 15 листопада 2017 року. Напад 30-річний футболіст зробив при всіх. Ситуація була відображена на фото і її бачила вся команда, передає Sport Arena.

У той же день Суднобудівник повідомив ПФЛ про те, що трапилося і заявив, що усунув гравця від команди з припиненням виплати зарплати. Також клуб зажадав дискваліфікувати футболіста довічно для матчів під егідою ПФЛ.

У першій частині сезону Запорожець зіграв в 7 матчах другої ліги і забив 1 гол.

Відзначимо, що в скандальну ситуацію потрапило київське Динамо, яке УЄФА відправив до Росії.

Так, офіційній сайт Союзу європейських футбольних асоціацій опублікував матеріал, в якому стверджував, що київське Динамо грає у чемпіонаті Росії.

"Микола Морозюк допоміг команді 10 разів зберегти свої ворота сухими у 18 матчах за Динамо у чемпіонаті Росії", – стверджується у матеріалі.

Пізніше УЄФА виправив помилку та опублікував змінену статтю. Скріни з помилкою розповсюдили у мережі.

Зазначимо, що у цьому сезоні Морозюк відіграв 14 матчів за Динамо в українській Прем'єр-лізі. У Лізі Європи він сім разів виходив на поле.