УКР
App for android App for apple

Усик назвав умову реваншу з Бріедісом

28/02/2018
Усик назвав умову реваншу з Бріедісом

Олександр Усик поки не планує проводити реванш з Майрісом Бріедісом

Чемпіон світу у важкій вазі за версіями WBO і WBC Олександр Усик (14-0, 11 КО) поки не планує проводити реванш з Майрісом Бріедісом (23-1, 18 КО). В інтерв'ю виданню Обозреватель Усик заявив, що готовий піти на другий поєдинок тільки заради грошей.

Перший бій Усика і Бріедіса відбувся 27 січня в Ризі в півфіналі Всесвітньої боксерскоцй суперсерії. Після бою Усик зізнався, що це були найважчі 12 раундів, які він будь-коли проводив. А Бріедіс заявив, що хоче провести реванш.

"Якщо фінансова складова буде мене влаштовувати, то чому б не заробити грошей? Мені цей бій не потрібен. Що він вирішить? Нічого. Просто мені треба рухатися вперед, а не зупинятися. Але це бізнес. У мене троє дітей. Я хочу заробити грошей, щоб у них залишилося і щось було. Так, я хочу, щоб вони працювали і самі заробляли, але для початку треба їм допомогти.

Я десь через тиждень після бою подивився поєдинок. Звичайно, я записував якісь помилки, які допустив. Я вніс їх в спеціальний щоденник. Звичайно, коли зараз почалася підготовка до наступного бою, то ми будемо прибирати ті вади, які були допущені в бою з Майрісом", – сказав Усик.

Нагадаємо, Олександр Усик у важкому бою переміг володаря поясу WBC Майріса Бріедіса і вийшов у фінал Боксерської суперсерії. Усик об'єднав пояси у важкій вазі: став чемпіоном світу за версією WBC і захистив титул за версією WBO.

У фіналі WBSS, який пройде 11 травня, Усик зустрінеться з володарем титулів IBF і WBA росіянином Муратом Гассієвим (26-0-0, 19 KO).

На фінал WBSS претендують три країни: Саудівська Аравія, Україна і Росія.