УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Убивче Динамо: українець відверто розповів про розставання з киянами

28/02/2018
Убивче Динамо: українець відверто розповів про розставання з киянами

Нападник був приємно здивований професійною підтримкою в Генті

Український нападник бельгійського Гента Роман Яремчук, який є вихованцем київського Динамо, розповів, чому подався на заробітки закордон.

"Набрав 4 кг м'язової маси після приїзду в Бельгію. Я відразу ж отримав всі необхідні графіки роботи: сувора дієта, багато фітнесу і додаткових тренувань. Я був приємно здивований професійною підтримкою в Генті. Динамо цілком можна назвати кращим клубом в Україні, але воно може багато чому навчитися у Гента.

Коли я приїхав в Гент, то у мене не було впевненості в собі. Динамо вбило футболіста в мені, задоволення від гри пропало. Я відчував незадоволеність і сердиті погляди моїх товаришів по команді і тренерів, як ніби я робив тільки погані речі.

У Генті я отримую повагу і підтримку, я відчуваю себе цінним. З 10 років я був в Динамо. В юності я намагався довести свій професіоналізм діями, а не словами. Я все ще думаю, що заслужив більше шансів з першою командою", – цитує Яремчука Sport Voetbal Magazine.

Відзначимо, що Яремчук став справжнім героєм матчу 22-го туру національної першості з Локереном (3:0). Футболіст, який раніше належав київському Динамо, відзначився дебютним дублем за бельгійський клуб у чемпіонаті.

Форвард вийшов в основному складі своєї команди, був активний протягом усієї зустрічі і зміг домогтися гарного результату.

Перший м'яч Роман забив завдяки рикошету від захисника Локерена, а у другому епізоді холоднокровно розібрався у ситуації і поцілив у кут воріт суперника.

Уболівальники відзначають, що це був найкращий матч у виконанні молодого українця в Бельгії. 

Яремчук має діючий контракт з Гентом, з яким на початку цього сезону уклав 4-річну угоду.

У цьому сезоні 22-річний українець провів 23 матчі в складі Гента, в яких забив вісім голів і зробив два ассисти, причому сім голів і один голевий пас припали на останні 10 матчів.