УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

Вляпався у скандал: чиновники змусять Ібрагімовича завершити кар’єру

22/03/2018
Вляпався у скандал: чиновники змусять Ібрагімовича завершити кар’єру

У Златана серйозні проблеми

Шведському нападнику Манчестер Юнайтед Златану Ібрагімовичу загрожує штраф та дискваліфікація за співпрацю з букмекерською конторою.

Футбольна асоціація Англії (FA) забороняє футболістам не лише робити ставки, а й будь-яким чином представляти букмекерські контори. Нещодавно одна зі скандинавських фірм, що спеціалізується на азартних іграх, повідомила, що Златан став її послом.

Пізніше компанія видалила цю інформацію, але якщо зв'язок шведа з букмекерами підтвердиться, FA покарає його штрафом та дискваліфікацією. На цьому футбольна кар'єра Ібрагімовича, ймовірно, закінчиться, адже йому вже 36 років, і з Манчестер Юнайтед він і без того збирався йти.

Раніше з'являлась інформація, що Златан продовжить кар'єру у клубі Лос-Анджелес Гелаксі з МЛС. Не виключено, що швед працюватиме у тренерському штабі МЮ.

У цьому сезоні Ібрагімович відіграв лише сім матчів за Манчестер Юнайтед, в яких забив один гол. Влітку у нього закінчується контракт з "червоними дияволами".

Златан грав за Мальме, Аякс, Ювентус, Інтер, Барселону, Мілан, ПСЖ та Манчестер Юнайтед. На професійному клубному рівні він відіграв 729 матчів, в яких забив 421 гол. Златан двічі ставав чемпіоном Нідерландів, шість разів чемпіоном Італії (з Ювентусом два рази, тричі з Інтером та один раз з Міланом), чотири рази чемпіоном Франції, а з МЮ переміг у Лізі Європи. На його рахунку 116 матчів та 62 голи за збірну Швеції.

Як повідомляли раніше, легенда Барселони Роналдіньо розпочав політичну кар'єру та приголомшив світ своїми поглядами.