УКР
App for android App for apple
Головні новини
Подобається

Пакьяо назвав ім’я нового тренера

03/04/2018
Пакьяо назвав ім’я нового тренера

Філіппінець визначився із заміною Фредді Роучу

Екс-чемпіон світу у восьми вагових категоріях Менні Пакьяо назвав свого нового тренера.

За інформацією Mirror, наставником філіппінського боксера замість Фредді Роуча стане Бубой Фернандес. Саме він готуватиме Пака до поєдинку проти Лукаса Матіссе.

Радник Пакьяо Майкл Конч розповів, що рішення про вибір тренера приймав сам Пакьяо.

"Це рішення Менні. Він сказав мені, що Бубой буде займатися його підготовкою до цього бою. Для Менні важливо, щоб під час бою в його кутку був один голос, якому він може довіряти", – сказав Конч.

Нагадаємо, Пакьяо припинив роботу зі своїм тренером американцем Фредді Роучем після 17 років спільної роботи.

Під час підготовки Менні Пакьяо до наступного бою, який відбудеться 24 червня, в тренувальному таборі боксера не буде Роуча. Замість нього філіппінця готуватиме Бубой Фернандес, Нона Фері та Роджер Фернандес.

Крім того, філіппінець звільнив свого промоутера Боба Арума. Він розлютився на Арума через пропозицію виступити на розігріві шоу Теренс Кроуфорд – Джефф Хорн 14 квітня в Лас-Вегасі. Менні Пакьяо об'єднає зусилля своєї компанії "MP8" з "Golden Boy" Оскара Де Ла Хойї.

Свій останній бій Менні Пакьяо провів 2 липня в Австралії проти Джеффа Хорна.  Австралієць переміг легендарного філіппінця та завоював його чемпіонський титул в напівсередній вазі за версією WBO. За підсумками 12 раундів судді одноголосно віддали перемогу Хорну.