УКР
App for android App for apple

33 нещастя: бій Нурмагомедова знову скасували

06/04/2018
33 нещастя: бій Нурмагомедова знову скасували

Макс Холлоуей знятий з бою

Суперник російського борця UFC Хабіба Нурмагомедова Макс Холлоуей знятий з бою за титул чемпіона UFC в легкій вазі.

Американець не готовий до поєдинку за медичними показаннями, повідомляє інсайдер ESPN Бретт Окамото з посиланням на президента UFC Дану Уайта. Точні причини скасування бою наразі невідомі.

Цікаво, що спочатку суперником Нурмагомедова на UFC 223 був Тоні Фергюсон, але за шість днів до поєдинку американець травмувався і змушений був відмовитися від бою.

За словами спортсмена нещасний випадок стався з ним в той час, коли він перебував у студії, виконуючи обов'язки перед UFC з медійної роботі. Боєць вибачився перед Хабібом і пообіцяв, що буде шукати шляхи якнайшвидшого завоювання пояса.

Бій Нурмагомедов – Фергюсон скасували не вперше. Після чергового нещастя з'явилась інформація, що американця може замінити Конор Макгрегор, але ірландець відмовився від бою та пояснив, що не встигне "зробити вагу".

Зазначимо, що після призначення суперником Нурмагомедова Макса Холлоуея все йшло добре і борці навіть встигли поспілкуватись з представниками ЗМІ та провеси традиційну битву поглядів.

Турнір UFC 223 відбудеться 7 квітня у Нью-Йорку. Нурмагомедов та Холлоуей мали битися за титул чемпіона UFC у легкій вазі, який поки що належить Конору Макгрегору.

До речі, на UFC 223 відбудеться також реванш між Роуз Намаюнас і Йоанною Єнджейчик. Спортсменка з Польщі спробує помститися за свою поразку в листопаді 2017 року і повернути собі чемпіонський титул.