УКР
App for android App for apple

Лінарес показав готовність до бою з Ломаченком

10/05/2018
Лінарес показав готовність до бою з Ломаченком

Бій Ломаченко – Лінарес відбудеться 12 травня

12 травня чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBO Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) проведе бій проти володаря поясу WBA в легкій вазі Хорхе Лінареса (44-3, 27 КО).

Напередодні поєдинку Лінарес провів відкрите тренування.

Тренування відбулося на перетині вулиць 33rd Street і 8th Avenue, прямо перед легендарним спорткомплексом Madison Square Garden (Нью-Йорк, США), де і пройде бій.

Поєдинок Ломаченко – Лінарес пройде на арені Madison Square Garden в Нью-Йорку, США.

Цей бій стане для Ломаченка дебютним в легкій вазі (до 61,2 кг). Ломаченко, який на даний момент є володарем титулу у другій напівлегкій вазі (до 58,9), спробує відібрати у Лінареса його чемпіонський пояс за версією WBA.

Напередодні поєдинку Ломаченко поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку.

"Найбільша складність з Лінаресом буде в перших раундах, коли потрібно буде відчути його. Перші три-чотири раунди. Звичайно, тренувальний процес змінився – вправи, навантаження. Тепер ми готуємося до нової вагової категорії та нового виклику.

Мені подобаються мої теперішні тренування, коли немає сил навіть повертатися додому. Зате потім, коли справа підходить до бою, ти розумієш, що виконав все, щоб показати, на що здатний", – розповів Ломаченко.