УКР
App for android App for apple
Футбол
Подобається

“Феномен українського і світового футболу”: Таємниці життя Олександра Зінченка

29/05/2018
“Феномен українського і світового футболу”: Таємниці життя Олександра Зінченка

Цього футболіста вважають автором переможного голу за всю історію існування збірної України. Його досягнення за декілька років вражають та навіть завзятого скептика змусять дивуватись. Олександр Зінченко – зірка світового футболу. Йому лише 21 рік, однак Олександра уже визнали як одного з найперспективніших гравців. Цікаво, що у футболіста доволі смішна кличка “Зіна”.

З 2016 року і по сьогодні  грає за англійський клуб “Манчестер Сіті”.  Він вирізнявся з поміж інших гравців неймовірною технічністю та майстерністю.  Дебютував у складі нової команди у матчі Прем'єр-ліги Англії проти «Суонсі Сіті». Той матчу “Манчестер Сіті” виграв із результатом  4:0.

“Зінченко, безперечно, талановитий гравець. Те, як він грає, які рішення приймає – все чудово”, – висловлюється про гравця головний тренер команди Гвардіола.

Кар’єру футболіста розпочинав юний Олександр з донецького “Шахтаря”, згодом перейшов до  російської “Уфи ” та грав в оренді “ПСВ”. Цікаво, що йому пропонували стати громадянином Росії, однак футболіст відмовився від цього та залишився громадянином України.

Зазвичай футболіст добивається такого визнання за довгий час, ступаючи маленькими кроками. Проте, Олександр ламає ці стереотипи, він стрімко піднявся на вершину Олімпу.     Його справедливо можна назвати професіоналом своєї справи, адже не кожний гравець зможе зіграти на Євро у 20 років!

 

А ось в особистому житті в нього складається усе не так стрімко, як у футболі. Зараз він знаходиться у статусі завидного холостяка. Його харизма та неймовірна щира усмішка приваблює мільйони прихильниць. 

Однак, ЗМІ стали помічати поруч з ним доволі симпатичну дівчину. Як виявилось це його подруга Вікторія Хайдн. Дівчина працює фотографом, зокрема знімає футбольні матчі. Можливо, Олександр саме так і познайомився з нею. У друзів склались дуже теплі стосунки, однак на щось більше вони, мабуть, не наважуються. Можливо, вони просто цього не афішують?

Зараз Олександр проживає в Англії, однак з теплотою говорить про Україну. Зінченко відзначає те, що люди на Батьківщині набагато добріші та щиріші ніж в Англії.  Він активно займається улюбленою справою – футболом. Безумовно, у Олександра ще все попереду! Він має усі шанси стояти у ряді з Роналду, Мессі, Неймаром та іншими світовими зірками.